Over ASC4

Mijn naam is Michiel Aalberts en ik ben gespecialiseerd in het doeltreffend oplossen van problemen rond informatiestromen.

Dit doe ik niet alleen, binnen ASC4 doen wij dit inmiddels met een team van acht specialisten.

ASC4 BV is in 2011 opgericht met als doel om vanuit een onafhankelijke positie de markt te bedienen en concrete verbeteringen te implementeren.

De zeer klantgerichte wijze van werken en het branchegericht oplossen van problemen rond de documentverwerking bleek al snel succesvol.

Een voorbeeld hiervan is het “Docutaris” concept. Hierin zijn samenwerkingen met ontwikkelaars van branche specifieke software en IT-specialisten verenigd. De gebruikers hoeven minder handelingen te verrichten, zijn minder papier gaan verbruiken en de verwerkte informatie is eenvoudiger terug te vinden.

Gezamenlijk helpen wij klanten om een beter rendement uit hun organisatie te halen.

Door –latente- problemen grondig onder de loep te nemen wordt een hogere efficiency behaald, met als gevolg dat de operationele kosten gaan dalen en er hogere rendementen worden behaald.

De kracht zit meestal in de eenvoud en daar gaan wij als eerste naar op zoek. Onze doelstelling is dat iedere medewerker de verbeteringen moet kunnen ervaren.

Samenwerken, delen van kennis en branchegericht oplossen bespaart kosten en voorkomt dat het wiel nogmaals uitgevonden wordt.

Dit willen wij ook graag voor u doen!