Notaris

Als Notaris weet u hoe belangrijk het is om uw akten foutloos en op tijd gereed te hebben. Uitstel is immers geen optie.

Docutaris

De enorme documentenstroom is voor ieder notariskantoor een behoorlijke uitdaging om het in goede banen te leiden, want het zoekraken van documenten mag natuurlijk niet gebeuren.

Speciaal voor notarissen hebben wij een specifieke oplossing ontwikkeld. Deze oplossing zorgt voor toename van de efficiëntie en kostenreductie.

“Docutaris” is een complete ‘Add-on’ op uw notariële ICT-pakket, ongeacht van welke notariële software u gebruik maakt. Het sluit aan op alle in de markt gebruikelijke systemen, ongeacht of u de ICT in eigen beheer heeft of heeft uitbesteed in een gehoste omgeving (ASP). Het spreekt voor zich dat de eisen zoals de archiefwet die stelt aan het verwerken van notariële documenten door ons is gewaarborgd in de oplossing.

Docutaris kwam tot stand door nauwe samenwerking tussen ASC4, Quantaris en RED Systemen.

Bespaar 50% aan papier en 30% aan tijd in 30 dagen.

Legitimatie fraude

Binnen de financiële sector en markt van kapitaalgoederen is legitimatiefraude een onderbelichte zaak. De wetgever vraagt om bewijsstukken waaruit blijkt dat het legitimatiebewijs van uw cliënt op alle echtheidskenmerken is gecontroleerd.

Hoe kunt u al deze kenmerken met het blote oog controleren en wat betekent het voor uw organisatie als u te maken krijgt met een valse legitimatie en of ID-fraude?

Customer ID-Control (CIC)
Wij hebben een scansysteem ontwikkeld wat alle echtheidskenmerken van legitimatiebewijzen controleert en waarbij de bruikbare gegevens beschikbaar worden gesteld aan uw ERP-applicatie. U voorkomt hiermee ID-fraude en maakt werkprocessen eenvoudiger.

WAT NOTARISSEN OVER ONS ZEGGEN. . .

De Mul en Zegger Notaris

Voor ieder van ons geldt dat wij altijd op zoek gaan naar de mens achter de zaak, omdat een zo ruim mogelijke blik ons helpt om sneller tot betere resultaten te komen.

Toen Han Willems en Dieter van Riel via Quantaris in contact kwamen met Michiel werd door advisering van huisleverancier Quantaris de gelegenheid geboden om het concept van Docutaris aan te tonen.

Binnen ons kantoor was grote behoefte ontstaan om efficiënter met onze papierstromen om te gaan en om digitaal te gaan archiveren. Van belang was dat onze notariële werkapplicatie en de bestaande processen niet verstoord zouden worden. De geboden oplossing(en) diende echt van toegevoegde waarde te zijn voor alle medewerkers van ons kantoor. Door kleine aanpassingen te doen hebben wij het maximale kunnen bereiken. Het papierverbruik nam al snel af en ons papieren archief werd zichtbaar kleiner. De werkprocessen verbeterden al snel en er werden simpele handigheidjes toegevoegd, die ons dagelijks werk vereenvoudigde. Naast alle verbeteringen in onze werkzaamheden zagen wij ook een afname van de maandelijkse kosten.

Docutaris draagt zorg voor een snelle, betrouwbare service en goed bereikbaar support in samenwerking met onze software- en hardware leveranciers. Wij zijn heel tevreden en hebben een lange termijn relatie kunnen opbouwen.

R & W Notarissen

R&W is laagdrempelig Rotterdams notariskantoor met oog en gevoel voor de notariële belangen van onze klanten, ons motto is: ‘Iedereen moet bij de Notaris terecht kunnen’ Ons kantoor is persoonlijk en ondernemend. Met jonge servicegerichte medewerkers die voor u klaar staan.

Vanuit onze visie en kijk op ondernemen is enkele jaren geleden ons contact met Docutaris en Michiel Aalberts ontstaan. Al snel wisten wij waar we met onze vragen over document automatisering terecht konden en werden wij concreet geholpen om de bestaande situatie sterk te verbeteren.

Buiten het feit dat wij veel efficiënter konden gaan werken en veel papier bespaarde, daalden onze maandelijkse kosten ook nog eens enorm. Docutaris biedt een uitstekende service en prettige aftersales wat past bij een notariskantoor die zich richt op optimale efficiëntie.

Leussen en van den Broek Notarissen

Docutaris is sinds een aantal jaren de vaste leverancier van het in de regio Gorinchem gevestigde notariskantoor Van Leussen Van den Broek Notarissen. Dit kantoor is in de loop der jaren met drie vestigingen uitgegroeid tot één van de grootste notariskantoren in Nederland.

“Omdat notariële dienstverlening nog steeds wordt gekenmerkt door relatief veel papierwerk, kunnen wij ons geen uitval van printapparatuur permiteren. Aan Docutaris hebben wij een partner die proactief de status van onze hardware monitort en snel ter plaatse is indien er aandacht vereist is.

Docutaris biedt uitstekende service, gunstige prijzen en men is in staat gebleken om mee te denken met ons specifieke bedrijfsproces. Zo ondersteunen zij ons bij het verwerken naar ons digitale archief en voorzien ons van handige tools. Dit en het prettige contact dat wij met hen ervaren maakt ons een zeer tevreden klant.”, aldus Cor du Fijn, CIO bij Van Leussen Van den Broek notarissen.