Accountant

De gevolgen voor uw cliënt kunnen desastreus zijn als er iets niet klopt. U moet er niet aan denken dat iemand daardoor niet de juiste weergave van zijn of haar cijfers ontvangt.

U bent accountant en krijgt de informatie van uw cliënten op verschillende wijzen en in verschillende formats aangeleverd. Het kost relatief veel tijd om de benodigde informatie compleet te krijgen alvorens u efficiënt en doeltreffend voor uw cliënt aan het werk kan gaan. Vaak moet u ook nog eens achter ontbrekende informatie aan.

De gevolgen voor uw cliënt kunnen desastreus zijn als er iets niet klopt. U moet er niet aan denken dat iemand daardoor niet de juiste weergave van zijn of haar cijfers ontvangt.

Wij begrijpen dat u er alles aan doet om plezierig met uw cliënt samen te werken. Wij kunnen bijdragen aan een optimale samenwerking tussen u en uw cliënt wanneer het gaat om het uitwisselen van informatie en het efficiënt verwerken van de juiste informatie.

Legitimatie fraude

Binnen de financiële sector en markt van kapitaalgoederen is legitimatiefraude een onderbelichte zaak. De wetgever vraagt om bewijsstukken waaruit blijkt dat het legitimatiebewijs van uw cliënt op alle echtheidskenmerken is gecontroleerd.

Hoe kunt u al deze kenmerken met het blote oog controleren en wat betekent het voor uw organisatie als u te maken krijgt met een valse legitimatie en of ID-fraude?

Customer ID-Control (CIC)
Wij hebben een scansysteem ontwikkeld wat alle echtheidskenmerken van legitimatiebewijzen controleert en waarbij de bruikbare gegevens beschikbaar worden gesteld aan uw ERP-applicatie. U voorkomt hiermee ID-fraude en maakt werkprocessen eenvoudiger.

WAT ACCOUNTANTS OVER ONS ZEGGEN. . .

M.A.W. van den, Bosch R. Hofman (Directeur, CIO)

De ZorgAccountants is een uniek en innovatief accountants-en belastingadvieskantoor dat zich al meer dan 50 jaar met veel enthousiasme en passie inzet voor haar uitgebreide klantenportefeuille. Onze klanten zijn o.a. huisartsen, fysiotherapeuten, tandartsen,
dierenartsen en zorginstellingen. Daarnaast hebben wij, onder de naam Avivos/Heijselaar Accountants & Belastingadviseurs, een grote portefeuille opgebouwd in het MKB segment.

Vanaf 2015 is Michiel Aalberts van ASC4 onze leverancier maar vooral adviseur voor alles wat heeft te maken met document processing. Het stopt niet bij het leveren van apparatuur. Michiel denkt vooral mee bij het optimaliseren van de bestaande processen. Voor onze organisatie is de afdruk- en scanapparatuur een belangrijke schakel in onze bedrijfsprocessen. Michiel kenmerkt zich door onderhoud en storingen snel en adequaat op te lossen. Daarnaast wordt er op strategisch niveau meegedacht om de ICT-omgeving efficiënt te laten fungeren door onder andere de opslagcapaciteit en netwerkbelasting optimaal beschikbaar te houden.