Advocaat

Voor een advocaat is het een nachtmerrie als je documenten niet terug kan vinden of erger dat er iets zoek raakt wat onmisbaar is voor de zaak.

De gevolgen voor een cliënt kunnen desastreus zijn, je moet er niet aan denken dat iemand daardoor zijn of haar zaak verliest.

Wij begrijpen dat zoiets enorme gevolgen kan hebben en daarom hebben wij specifiek voor advocaten een oplossing ontwikkeld. Deze oplossing zorgt ervoor dat er geen documenten verloren gaan, efficiënter gewerkt kan worden en er ook nog kosten worden bespaard.

De gespecialiseerde oplossingen voor het advocatenkantoor zijn geschikt om eenvoudig aan te sluiten op KEI.

Legitimatie fraude

Binnen de financiële sector en markt van kapitaalgoederen is legitimatiefraude een onderbelichte zaak. De wetgever vraagt om bewijsstukken waaruit blijkt dat het legitimatiebewijs van uw cliënt op alle echtheidskenmerken is gecontroleerd.

Hoe kunt u al deze kenmerken met het blote oog controleren en wat betekent het voor uw organisatie als u te maken krijgt met een valse legitimatie en of ID-fraude?

Customer ID-Control (CIC)
Wij hebben een scansysteem ontwikkeld wat alle echtheidskenmerken van legitimatiebewijzen controleert en waarbij de bruikbare gegevens beschikbaar worden gesteld aan uw ERP-applicatie. U voorkomt hiermee ID-fraude en maakt werkprocessen eenvoudiger.

WAT ADVOCATEN OVER ONS ZEGGEN. . .

Nico van den Boom

Hoe kun je de informatiestromen nu zo inrichten dat het voor kleine kantoren en zelfstandigen aantrekkelijk wordt om de voordelen van een groot kantoor en de voordelen van een klein kantoor te verenigen?
Samen met Michiel zijn er verschillende mogelijkheden onderzocht en zijn er oplossingen bedacht.

Een van de oplossingen was een separate digitaliseringsservice die gespecialiseerd is in juridische werkzaamheden en processen. Keuzevrijheid is een belangrijk aspect waarbij rekening gehouden diende te
worden.

Zo is er een systeem ontwikkeld waarbij gebruik gemaakt kan worden van bestaande hardware in combinatie met simpele en efficiënte software ondersteuning.
Omdat kleinere kantoren de overheadkosten graag onder controle willen houden kan er op deze manier met een kleine investering veel bereikt worden.