Groothandelaar

U moet er niet aan denken dat iemand daardoor niet de juiste bestelling ontvangt.

Als grossier bent u druk met het ondersteunen en adviseren van uw klanten. Uw interne efficiëntie is daarbij van groot belang, maar heeft niet de eerste prioriteit. Het zoeken naar de juiste informatie kan nog wel eens wat tijd kosten.

Het niet kunnen vinden of het niet tijdig beschikbaar hebben van de juiste informatie kan grote gevolgen hebben voor uw klant. U moet er niet aan denken dat iemand daardoor niet de juiste bestelling ontvangt.

Wij zien in dat logistiek en de juiste communicatie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij hebben specifiek voor de groothandel een oplossing ontwikkeld, die ervoor zorgdraagt dat de performance van uw specialisme zal verbeteren.

WAT GROOTHANDELAREN OVER ONS ZEGGEN…

Gert-Jan en Ellen (Eigenaren)

Eén van de eisen was het ‘on demand’ kunnen produceren van drukwerkkwaliteit. Dit werd met Michiel Aalberts besproken en dat resulteerde in een samenwerking die al sinds half 2013 geheel naar wens verloopt.

Het terugdringen van drukwerkkosten en besparen van papier werd al snel gerealiseerd. Tevens ontstond de mogelijkheid om informatie meer digitaal te verwerken en te distribueren.

Het ‘on demand’ beschikbaar zijn van standaard formulieren ten behoeve van onze logistieke medewerkers is een verademing. Ze hoeven nu niet voor ieder wissewasje naar een computer te lopen om hun formulier te printen en er liggen ook geen losse papieren meer in bakjes.

Michiel Aalberts van ASC4 heeft apparatuur geadviseerd die met verschillende computersystemen kan communiceren en tevens ook de mogelijkheid heeft om de opkomst van mobiele apparatuur te ondersteunen. In het kader van datasecurity en bescherming van persoonsgegevens hoeft BBA techniek zich geen zorgen te maken, de apparatuur is nog steeds geschikt om te voldoen aan de eisen van de wetgever.

De geboden oplossing vraagt heel weinig onderhoud, waardoor de continuïteit van onze interne processen niet in het gedrang komt. Mocht zich onverhoopt toch een keer wat voordoen of als er vragen zijn met betrekking tot ondersteuning dan kunnen wij terugvallen op een goed bereikbare helpdesk van ASC4, die tevens de mogelijkheid biedt om middels snelle responstijden op locatie te komen.

Naast het feit dat het prettig samenwerken is met Michiel Aalberts, zijn wij ook blij met adviezen van destijds die nog steeds actueel zijn en met de ontwikkelingen binnen ons bedrijf meegroeien.