ICT er

Niet alleen uw klant maar ook u wordt er beter van!

Een ICT-organisatie adviseert haar klanten naar beste eer en geweten om de digitale documenten te stroomlijnen. Klant specifieke wensen/eisen zijn daarbij niet altijd optimaal in te vullen.

Wanneer de concurrentiepositie van uw klant hierdoor in het gedrang komt, is dat voor uw klant een reden om samenwerking te zoeken met een ander ICT-bedrijf. Dit is iets waar u niet op uit bent en dit mag geen gevolg zijn voor de inzet die u voor uw klant toont.

Bij ASC4 respecteren wij de disciplines van ICT-bedrijven en bieden wij aanvulling op uw deskundigheid, teneinde voor u en uw klant het maximale rendement te behalen op het gebied van document-automatisering en connectiviteit van en naar branche-specifieke applicaties. Niet alleen uw klant maar ook u wordt er beter van!

WAT ICT’ERS OVER ONS ZEGGEN. . .

Antoine de Kleine (Directeur)

In 2007 kwam de toenmalige directie van Quantaris in gesprek met Michiel Aalberts, die zich voor een landelijke documentautomatiseerder richtte op de juridische branche en veel affiniteit bleek te hebben met automatisering. De samenwerking was al snel succesvol en bleek veel voordelen te bieden voor de cliënten van Quantaris. Niet alleen de documentverwerking werd efficiënter gestroomlijnd, maar ook de contracten werden transparanter en flexibeler. Daarnaast konden wij tevens een goede connectie maken met het digitale archief in Qu-Bis. Onze samenwerking werd in 2011 onder de conceptnaam “Docutaris” in de notariële markt gecontinueerd.

In 2014 zijn wij gezamenlijk begonnen aan de ontwikkeling van een nieuw product om legitimatiebewijzen digitaal te controleren op echtheid en digitaal te verwerken binnen de verwerkingsprocessen in Qu-Bis. Na een uitvoerige testfase is deze gezamenlijke oplossing sinds 2017 beschikbaar voor onze cliënten.